Második győzelemre fel

3 órája

NB III.: a Komárom VSE folytatná a Sopron ellen látottakat

Mindkét vármegyei csapatunk hazai szurkolói előtt lép pályára ezen a hétvégén. A Komárom VSE visszatérhet a Molaji Sporttelepre, ahol jó ebédhez szól a foci, ugyanis a Balatonfüred elleni mérkőzés vasárnap délután 1-kor kezdődik.

Kemma.hu

Az edzőváltáson túl lévő Komárom VSE a Balatonfüredet látja vendégül a labdarúgó NB III. tizedik fordulóban. Vármegyei csapatunk ismét a Molaji Sporttelepen léphet pályára. A tizenharmadik helyen álló vármegyei együttes hasonszőrű ellenféllel találkozik, hiszen a Balaton-partiak a tizenkettedik pozíciót foglalják el a harmadosztály észak-nyugati csoportjában.

Komárom VSE - Gyirmót FC Győr II. NBIII. foci (5)20240908 Komárom
NB III.
Komárom VSE - Gyirmót FC Győr II. labdarúgó mérkőzés
Fotó: Flajsz Péter Gergő FP
24 Óra
A Komárom VSE ezúttal hazai pályán győzne 
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Az új edzővel is győzne a Komárom VSE

Burányi Tamással közös megegyezéssel bontottak szerződést a Duna-parti településen. A korábbi szakvezető helyére Horváth Csaba érkezett a Komárom kispadjára. Az előző mérkőzésen ideiglenesen az asszisztens-edző, Szabó Dániel vette át a karmesteri pálcát, mégpedig nem is akárhogyan, hiszen a csapat múlt vasárnap megtáltosodott, simán, 4–0-ra legyőzte a tizenegyedik Sopront a harmadosztályú pontvadászat kilencedik játéknapján.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 10. forduló
Komárom VSE–Balatonfüredi FC

Komárom, Molaji Sporttelep, vasárnap 13 óra

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában