Szüreti mulatság

2 órája

Teljes útzár: fontos városi utat zárnak le hétvégén, a buszokat is érinti

Felsőgallán szüreti felvonulást rendeznek szombat délután. A rendezvény miatt teljes szélességben lezárják az egyik utat a városban.

Kemma.hu

Felsőgallán a hétvégén, szombaton rendezik a szüreti mulatságokat, melynek keretében felvonulás és bál is lesz. A felvonulók a Szent István úton fognak haladni, ami miatt teljes szélességben lezárják az utat. A T-Busz közösségi oldalán számolt be arról, hogy a rendezvény és az útzár több buszjáratot érinteni fog.

A szüreti felvonulók 15 órakor indulnak, így ekkor kerül teljes hosszában lezárásra a Szent István út, amely 16 óra 30 percig lesz lezárva az autósok és buszközlekedés előtt. A korlátozás miatt az 1-es, 5-ös és 9-es helyi járat is terelőútvonalon közlekedik majd az említett időintervallumban. Továbbá az 1-es buszok indulási ideje is módosul.

Az esemény ideje alatt a buszjáratok az 1-es főúton, mint kijelölt terelőútvonalon haladnak majd. Fontos, hogy a buszállomásról induló 1-es busz indulási ideje 16 óráról 16 óra 10 percre módosul, valamint a Szent István úti fordulóból induló 1-es busz nem 16 óra 20 perckor, hanem 16 óra 30 perckor indul.

Az 1-es busz útvonala: eredeti útvonal - Baross Köz - Szabadság tér - 1. főút - Szent István úti forduló

Az 5-ös busz útvonala: eredeti útvonal - Baross Köz - Szabadság tér - 1. főút - Szent István úti forduló

A 9-es busz útvonala: eredeti útvonal - felsőgallai temető - Szabadság tér - 1. főút - Szent István úti forduló

Fontos, hogy az 1-es és 5-ös járatok a lezárás alatt nem érintik a Szolgáltató ház, Templom utca, Szikla utca megállóhelyeket. A Szabadság tér megállóhelyet kizárólag a Szent István úti fordulóból induló járatok érintik. A 9-es buszok a lezárás alatt nem érintik a Szolgáltató ház, Templom utca, Szikla utca megállóhelyeket. A Szabadság tér megállóhelyet kizárólag a Szent István úti forduló felé közlekedő járatok érintik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában