Liverpool FC

2 órája

Szoboszlai liverpooli csapattársát simogatta, ezen te is szakadni fogsz +videó

Alison Backer arcát simogatta a magyar válogatott csapatkapitánya. A brazil hálóőr fizimiskája nem csak Szoboszlai Dominiket, kislányát is meglepte.

Szoboszlai Dominik lubickol Liverpoolban. A holland vezetőedző, Arne Slot érkezésével a magyar válogatott csapatkapitánya egyre nagyobb szerepet vállal a támadásokban, gólokban, gólpasszokban. A csapatnál is hatalmas az összhang, Dominiket imádják a csapattársai. Ezt bizonyítja a Liverpool TikTok-oldalára napokban feltöltött videó is, amely már majd' 10 milliós nézettségnél jár.

Szoboszlai hatalmas nevetésben tört ki Alison Backer megszólalása után
Szoboszlai hatalmas nevetésben tört ki Alison Backer megszólalása után
Fotó: Vince Mignott / Forrás: MTI

Szoboszlai arcsimogatása után jött a poén

A videóban a Liverpool kapusa, Alison Backer teljesen szokatlan fizimiskával jelent meg, amely csapattársait is teljesen meglepte. Az édesapja révén tatabányai kötődésű magyar sztár lépett oda a hálóőrhöz, majd simogatta meg az arcát. A brazil kapus mindenkinek dús arcszőrzettel égett a retináiba, most azonban ettől megvált. Szoboszlai arcsimogatása után Alison elmondta, hogy kislányát is meglepte teljesen a változás, aki azt mondta apukájának, hogy most ő lett a testvére.

Apa úgy néz ki mint egy gyerek!

A kapus sztorija után Szoboszlai Dominik és a többi csapattárs is nagy nevetésben tört ki. Kétségtelen, hogy arcszőrzet nélkül Alison Backer legalább 10 évet letagadhatna életkorból.

A jó kedv pedig érthető a csapat háza táján, hiszen 6 forduló után vezetik a Premier League tabelláját. Ráadásul szerdán a Bajnokok Ligájában a Bologna csapatát verték 2-0-ra, ahol Szoboszlai Dominik gólpasszt is adott Mohamed Salahnak. A bajnokság folytatásában nem vár könnyű feladat Szoboszlaiékra, ugyanis a 7. fordulóban Crystal Palace - Liverpool találkozót rendeznek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában