Örökbefogadható

3 órája

Csak nyerhetsz vele, ha Jokert hazaviszed

A tatabányai Ebrendészeti telep lakói szívesen pózoltak kameránk előtt. Sikerült megörökítenünk azokat a négylábúakat, akik örökbefogadás előtt állnak.

Kemma.hu

Még kölyökként került a tatabányai ebrendészeti telepre a szálkás szőrű tacsi és terrier keverék, Joker. A négylábú tréfamester örökbefogadás előtt áll. Újra.

Örökbefogadásra váró kutyusok az ebrendészeti telepen
Örökbefogadás előtt Joker kutyus is
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Akkor ugyanis sikerült őt örökbe adni, most azonban megint keresi az álomgazdiját. Joker, a 2,5 éves ivartalanított kan pórázon szépen sétál, szobatiszta, így aztán garantált, hogy tömblakásban kimondottan jól érzi majd magát. A fotó kissé csalóka lehet: kajla fülei úgy állnak, mintha hiányozna az egyik. Jelentjük, mindkettő megvan...

Örökbefogadás: csak megfontolt gazdik jelentkezzenek!

Bányai Krisztina, a telepen működő Segítő Kéz a kutyákért Egyesület elnöke bízik abban, hogy végre olyan gazdi talál a kis négylábúra, aki máshogy gondol az állatvédelemre és az állattartásra, mint az előző kutyatulajdonos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában