Biztonság

2 órája

Megújítják a dorogi 3D-s zebrát

Az országban elsőként festettek fel 3D-s zebrát 2020-ban Dorogon. Most forgalomcsillapító gyalogátkelőt is elhelyeznek ott.

Feleki Marietta

Az Iskola utcai különleges útburkolati jellel ellátott szakaszon, azaz a sportcsarnok előtt új, forgalomcsillapító gyalogátkelőt építenek, emiatt lezárták az utcát október 21-ig – tájékoztatott a dorogi Facebook-oldal. A lezárás Petőfi Sándor Óvoda bejáratától a Kalandorka bejáratáig tart.

Dorogon az országban elsőként festettek fel 3D-s zebrát 2020-ban, most forgalomcsillapító gyalogátkelőt is elhelyeznek ott.
Az utcát lezárták a munkák idejére
Fotó: Feleki Marietta / Forrás: 24 Óra

Forgalomcsillapító hatás - nem csak optikailag

A Nipl Stefánia Uszoda és a Kalandorka a Köztársaság út felől lesz megközelíthető, a Petőfi Sándor Általános Iskola, a Petőfi Sándor Óvoda parkolója és Városi Sportcsarnok pedig a Munkás út felől.

A 3D-s zebrát kiegészítik egy bukkanóval, amely így már nem csak optikailag adja a térbeli hatást, hanem ténylegesen. Úgy tudjuk, hogy a 3D-s zebrát visszafestik majd a bukkanóra.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában