Celebmustra

4 órája

Felfűtött romantika és világraszóló lánykérés - ez volt celebjeink hete

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről beszéltek és posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon és a médiában. Íme!

Kemma.hu

Mindenki izgatottan várta a Bódi tesókat

Turnéznak a Bódi tesók. Az elmúlt hétvégén Tatabányán jártak, ahol rengeteg ember várta a trió előadását.

Jelölés és siker a klipszemlén

Október 17-én átadták a hazai klipek legjobbjainak járó díjat. A nyolcadik alkalommal megrendezett Magyar Klipszemle jelöltjei között ezúttal tatabányai és észak-komáromi jelölt is akadt. A kifejezetten erős mezőnyből több kategóriában is osztottak arany, ezüst és bronz díjakat, összesen 22 kategóriában hirdettek 38 nyertest. Köztük volt a tatabányai rapper, Sisi is, aki különdíjban részesült.

Amerikai életérzés isteni salátával

A népszerű tartalomkészítő, Réteg Tícia most egy recepttel kedveskedett követőinek, amellyel bárki könnyedén elkészítheti otthon is a legfinomabb coleslaw salátát.

Történelmet írt Csuja Imre

Október 14-én, hétfőn tartották az első szlovákiai magyar sorozat, a Pressburg vetítésével egybekötött közönségtalálkozóját az észak-komáromi Szinnyei József Könyvtárban. A meghívott vendégek közt volt Csuja Imre Jászai Mari-díjas magyar színművész is, aki a sorozatban is fontos szerepet kapott.

Sztárok gratulációnak sora és leleplezés

Szoboszlai Dominik a héten megkérte barátnője, Buzsik Borka kezét. A Liverpool sztárjának rengetegen gratuláltak a lánykéréshez. A titokzatos jövendőbeliről is lerántottuk a leplet.

300 milliós járgányt villantott Szobó

Új autója van Szoboszlai Dominiknek. Mondjuk, mutatjuk, milyen.

Felfűtött romantika

A dögös magyar tiktokker és tatai párja között dúl a szerelem. Rétegi Tícia jakuzziból posztolt szerelmével romantikus fotókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában