Szerelmesek

2 órája

Minden kiderült: ezt lehet tudni Szoboszlai Dominik menyasszonyáról

A Liverpool magyar sztárjáról mindenki tud mindent, azonban menyasszonyáról kevésbé. Most kicsit jobban megismerkedhettek Szoboszlai Dominik jövendőbelijét.

Kemma.hu

Szoboszlai Dominik feltette a legfontosabb kérdést barátnőjének. Buzsik Borka válaszáról a magyar válogatott kapitányának Insta-posztja árulkodott. A lánykérés sikeres volt, a Liverpool sztárja fotókon azt is megmutatta, milyen varázslatos gyűrűt húzott menyasszonya ujjára. De mit is lehet tudni Szoboszlai Dominik jövendőbelijéről. A feol.hu cikkében libbentette fel a fátylat az elbűvölő szépségről, hogy kicsit jobban megismerhesse mindenki.

Szoboszlai Dominik menyasszonyát most kicsit mindenki jobban megismerheti
Szoboszlai Dominik menyasszonyát most kicsit mindenki jobban megismerheti
Forrás: Instagram/borkabuzsik

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Szoboszlai Dominik Insta-posztja alatt záporoztak a gratulációk, többek között az FC Barcelona sztárja is sok boldogságot kívánt a fiatal szerelmeseknek. Szoboszlait nem csak egész Magyarországon, szerte a világon ismerik és szeretik focitudása miatt. Frissen eljegyzett menyasszonyáról azonban már sokkal kevesebbet tudni. Ez most megváltozik, kicsit közelebb hozzuk mindenkihez a titokzatos jövendőbelit.

A sport közös pont Szoboszlai Dominik és menyasszonya életében

Buzsik Borka abai származású, 6 évvel ezelőtt ballagott egy székesfehérvári gimnáziumból. Már végzős lányként is elbűvölő volt a szépsége, erről árulkodik a feol.hu cikke is. 

Buzsik Borka gyermekkorában versenyszerűen foglalkozott szinkronúszással a székesfehérvári Orka SE-ben, még érmeket is nyert. Szoboszlaiék esküvője még akár egy kis focit is tartogathat a jövőben. Dominik édesapja a Tatabányában focizott, de Dominik apósától sem áll távol a labdarúgás. Ráadásul a mai napig rúgja a bőrt az Aba-Sárvíz öregfiúk csapatában.

Szoboszlai Dominik menyasszonya a mindennapokban

Borka a gimnázium után a Corvinus Egyetemen folytatta tanulmányait. Jelenleg marketing- és PR-szakértőként dolgozik. A szépséget Instagramon majd' 43 ezren követik. A nyilvánosság előtt májusban jelent meg először Dominik mellett. Buzsik Borka a Liverpool utolsó bajnokija után fotózkodott szerelmével és húgával, Zsókával az Anfield gyepén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!