Luxusverda

3 órája

300 milliós kocsit villantott a friss vőlegény Szoboszlai +videó

Zajlik az élet a Liverpool és a magyar labdarúgó válogatott sztárja körül. Szoboszlai Dominik nemrég megkérte barátnője kezét, most pedig egy méregdrága luxusautóval lepte meg magát, méghozzá nem is akármilyennel!

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a napokban örömhírt jelentett be Szoboszlai Dominik. Az angol Liverpool, valamint a magyar válogatott kiváló labdarúgója ugyanis feltette a legfontosabb kérdést barátnőjének, Buzsik Borkának, aki igent mondott, így hamarosan férj és feleség lesz a fiatal szerelmespár. De mint kiderült, nem ez volt az egyetlen ajándék a héten Dominik életében.

Szoboszlai Dominik menyasszonyát most kicsit mindenki jobban megismerheti
Szoboszlai Dominik a lánykérés után igazi csúcskategóriás autóval tűnt fel
Forrás: Instagram/borkabuzsik

A Bors beszámolója szerint ugyanis a focistát csütörtökön egy méregdrága autóval videózták le, és nem is akármilyennel: a kocsirajongók szerint ezen kívül csak három ilyen járgány van Magyarországon. A Lamborghini új csúcsmodelljéről van szó, a Revueltóról, aminek indulóára 200 millió forint körül van, de extrákkal ez könnyen elérheti a 250-300 millió forintot is.

Lamborghini Revuelto, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik új autója, a Lamborghini Revuelto
Fotó: John Keeble / Forrás: Getty Images/Illusztráció

Épp egy ilyen kocsiban kapták le videóban a focistát is, aki a Gresham-palota előtt mutatta meg új szerzeményét. A fekete autó már amúgy is vonzotta a tekinteteket, de akkor még inkább, amikor meglátták, hogy ki száll be a kocsiba. Szoboszlai Dominik ugyanis éppen a hotel előtt beszélgetett valakivel, amikor az egyik járókelő videózta az autót, majd a következő képkockán már az látszik, ahogy Szoboszlai barátnője nélkül, egymaga elhajt az új szerzeményével.

Természetesen a TikTok azonnal felrobbant a videó láttán, amit alább ti is megtekinthettek a csúcsverdával együtt.

Nem ő az első válogatott, akit Lamborghinivel kaptak lencsevégre. A korábbi válogatott, és a Debrecen (DVSC) jelenlegi játékosa, Dzsudzsák Balázs nyáron ismét reflektorfénybe került autószenvedélye miatt, amikor Budapest egyik legelőkelőbb helyén egy százmillió forint értékű sportautóból, egy fekete Lamborghini Urusból látták kiszállni. De említhetnénk a Dzsudzsák Balázs összetört Lamborghinije-sztorit is 2013-ból, amikor egy egy Lamborghini Aventadorral szenvedett balesetet.

Videón is megnéznéd Szoboszlai Dominik új autóját? Alább ezt is megteheted!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!