Átadták

3 órája

Magyar Klipszemle: különdíjat nyert a tatabányai énekes

Október 17-én, csütörtök este adták át a 8. Magyar Klipszemle díjait. Az átadón idén 139 klip szállhatott versenybe a díjakért az Akvárium Klubban. A kifejezetten erős mezőnyből több kategóriában is osztottak arany, ezüst és bronz díjakat, összesen 22 kategóriában hirdettek 38 nyertest. Köztük volt a tatabányai rapper, Sisi is, aki különdíjban részesült.

Kemma.hu

Mint arról mi is beszámoltunk, az idei Magyar Klipszemle jelöltjei között két vármegyei jelöltnek is szurkolhattunk, hiszen a tatabányai lány, az underground hip-hop új üdvöskéje, Sisi rögtön kétszer is jelölve lett (a Legjobb ötlet és a Legjobb rendezés kategóriában), míg a Legnagyobb Dili kategóriában a feltörekvő felvidéki előadó, az észak-komáromi cibi klipje, a Pocahontass lett jelölve a díjra.

Kettőjük közül Sisi örülhetett az este végén, hiszen a Zsűri különdíját végül ő kapta meg a SISI FEAT. LEGGOMAN - ASZTMA című alkotásáért.

Az este fődíját, a Legjobb klipért járó elismerést végül Pogány Induló Úgy hiszem klipje kapta, aminek a rendezője, Büki Balázs a legjobb rendezés ezüst díját is bezsebelhette. A fődíjason kívül 6363, az Elefánt és Azahriah nyert 2-2 díjat.

A nyertesek teljes listáját a Magyar Klipszemle hivatalos oldalán olvashatjátok végig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!