Otthonra lelt

2024.09.08. 07:44

Folytatódik Story története

Egy kidobott szatyorban találtak rá. Story, a bájos kiskutya, alig néhány hetesen került a kisbéri állatvédők gondozásába, miután valaki egy szatyorban kidobta.

Varga Réka Antónia

Story életének kezdeti nehézségeiről már meséltünk. Igazi csoda volt, hogy megmenekült a szörnyű helyzetből, amelybe került. A kutyát ugyanis háromhetes korában egy szatyorba csomagolva egy család kertjébe dobták.

Story otthonra lelt
Story otthonra lelt
Forrás:  beküldött

Story otthonra lelt

Alig néhány hetes korában élete szinte reménytelennek tűnt, de szerencsére rátaláltak, és az Életet az Állatoknak Állatmentő Szolgálat gyorsan közbelépett, hogy gondoskodjon róla. A gondos ápolásnak köszönhetően Story gyorsan erőre kapott, és egészségesen kezdett cseperedni. Ahogy teltek a hetek, a kisállatnak sikerült magához térnie a kezdeti megpróbáltatásokból, és hamarosan megkapta az első kötelező oltásait is. A mentett eb napról napra közelebb került ahhoz, hogy megtalálja szerető családját. Azóta Story nemcsak megerősödött, hanem igazi kis kalandorrá vált. A hihetetlenül játékos és barátságos kiskutya most otthonra talált. Storyt ugyanis néhány hete örökbefogadták. Krisztina, az új gazdi boldogan mesélt találkozásuk történetéről.

Szerelem volt első látásra

Krisztináék évtizedek óta szerető kutyatulajdonosok. Nyár elején vesztették el szeretett állatukat, Pamacsot. A családot, főleg az unokákat nagyon megviselte a kiskedvenc halála.

Nem akartunk rögtön örökbefogadni

A család előző kutyája Pamacs hatalmas űrt hagyott maga után
A család előző kutyája Pamacs hatalmas űrt hagyott maga után
Forrás:  beküldött

A sors küldte őt

– meséli a családanya. Pamacs nagy űrt hagyott maga után és a család még nem állt készen az új jövevényre. Gondolták ezt egészen addig, amíg nem találkoztak Storyval. A kutya azonnal szemet szúrt, mivel nagyon hasonlított Pamacsra. Krisztina azonnal elküldte a családnak a képet és kikérte véleményüket. Pillanatokon belül érkezett a megható kérdés unokáitól.

Mama, ő a Pamacs gyereke?

A nagymama itt már tudta, hogy cselekednie kell. Felvette a kapcsolatot az Életet Az Állatoknak Állatmentő Szolgálattal és találkozót kért. Amikor megérkeztek a kisbéri ház kapujába, Story azonnal hozzájuk rohant. Itt már biztosan tudták, hogy a kisállat megtalálta otthonát. Szerencsére nem kellett messze menniük, hiszen Környén laknak. A megfáradt eb mintha tudta volna, hogy éppen örök otthonába tart, már a hazaúton elaludt az autóban. A kis csöppség testvérével Dömével, a 14 éves pulival azonnal tudatta, hogy megérkezett. Megugatta majd megszagolta. A jámbor óriással azóta is boldogan élik mindennapjaikat. A család nagyon boldog a kisállattal, úgy érzik, hogy ő is megtalálta otthonát. Jelenleg a nagy találkozást várják. Az unokák ugyanis még nem találkoztak Storyval, de néhány nap múlva láthatják egymást.

Story egészségével is minden rendben van, a néhány hónapos kutyus több orvosi vizsgálaton túlvan és minden kötelező oltását megkapta. A labrador keverék kiskedvenc szófogadó, okos eb. Már teljesen hallgat a nevére és az ülj parancsra is. A család tervei szerint, ha elég idős lesz, még kutyaiskolába is íratják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában