Bányásznap

2024.09.03. 16:13

Így örült Áron a csaknem félmilliós ajándéknak + fotók

Elektromos kerékpárt nyerhetett az, aki vasárnap délután teljesítette a 26 kilométeres távot. A Kerékpározz egy bringáért sportverseny rekord részvétel mellett zajlott, majd a legidősebb és a legfiatalabb versenyzőt is jutalmazták.

Kemma.hu

A hétvégi bányásznapi mulatságok utolsó napján elstartolt a „Kerékpározz egy E-bike bringáért!” kerékpártúra az Oroszlányi Tekergők jóvoltából és rekord résztvevővel.

Rekord részvétel mellett zajlott a Kerékpározz egy bringáért Oroszlányban
A rekord résztvevő között kisorsoltak egy elektromos kerékpárt, amit Kovács Áron Gellért nyert
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A sportolók a Szent Borbála térről indultak és 26 kilométeres táv várt rájuk. 

Torma Lajos, az OSZE Tekergők kerékpáros szakosztályvezetője úgy nyilatkozott portálunknak, hogy az Oroszlány, Kecskéd, Környe, Tatabánya és Fácános kert közötti távon rekordszámú, 315 induló állt rajthoz. A Vértes  természetes szépségeit láthatták a résztvevők.

Kerékpározz egy bringáért Oroszlányban
A legfiatalabb induló mindössze 4 éves volt, aki fiatal kora 22 kilométert tekert
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A legfiatalabb egy 4 éves kislány, míg a legidősebb egy 87 éves hölgy volt. A távot teljesítők között kisorsolt 400 ezer forintos elektromos kerékpárt Kovács Áron Gellért vihette haza.

Kerékpározz egy bringáért Oroszlányban
A 87 éves Szép Lídia lett a mezőny legrutinosabb versenyzője
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Takács Károly leendő polgármester és Lazók Zoltán jelenleg regnáló városvezető gratuláltak a résztvevőknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában