Program

2024.09.17. 13:00

Népszerű rendezvény marad el az árvíz miatt Esztergomban

Az új időpontról később adnak tájékoztatást a szervezők.

Kemma.hu

Az Esztergomi Piac Facebook-oldalán számoltak be arról a szomorú hírről, hogy elmarad a szeptember 20-ra tervezett népszerű Gasztroest a Piacon rendezvény.

Mint írták, nagyon várták már, hogy megtölthessék finom illatokkal, mennyei ízekkel és baráti beszélgetésekkel az Esztergomi Piac tereit, az élet azonban közbeszólt: az évtized árhulláma vonul le a héten a Dunán, amely pénteken fog tetőzni a városban.

Sokan közülünk, akik a gasztroesteket szervezik és látogatják, most a gátakon fognak részt venni az árvízi védekezésben. Ezért sajnos nem tudjuk megtartani a szeptember 20-ra tervezett gasztro mulatságunkat

– közölték a szervezők.

Rövid időn belül így már másodszor halasztották el a rendezvényt: eredetileg szeptember 13-án tartották volna meg, azonban akkor a szokatlanul rossz időjárás miatt kellett eltolni az eseményt.

Köszönjük a megértéseteket, és nagyon bízunk benne, hogy mihamarabb pótolhatjuk az elmaradt élményeket. Hamarosan jelentkezünk az új időpontokkal, addig is kövessétek híreinket!

– zárták posztjukat.

Minden, ami árvíz egy helyen:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában