Szórakozás

2024.09.17. 14:14

Az eső sem moshatta el a bulit Naszályon

Rövidített programokkal, de megtartották a XXIII. Naszályi Napokat az elmúlt hétvégén. A zenés, táncos, szórakoztató programokkal a naszályi sportpályán felállított Fesztiválsátorban várták a közönséget.

Goletz-DeáK Viktória

Az esős, hideg idő ellenére is megrendezték idén a Naszályi Napokat. A kedvezőtlen idő miatt, a pénteki és a szombati szabadtéri programokat sajnos nem tudták megtartani, de szombaton délutántól mindenkit vártak zenés, táncos, szórakoztató programokkal a sportpályán felállított fesztiválsátorban. 

Rövidített programokkal, de megtartották a XXIII. Naszályi Napokat az elmúlt hétvégén. A zenés, táncos, szórakoztató programokkal a naszályi sportpályán felállított Fesztiválsátorban várták a közönséget.
A zenés, táncos, szórakoztató programokkal a naszályi sportpályán felállított Fesztiválsátorban várták a közönséget. 
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: Naszály község Facebook-oldala

A XXIII. Naszályi Napokon település polgármestere, Dr. Maszlavér Petra köszöntötte a résztvevőket és nyitotta meg a programok sorát, majd Borsó Tibor, a Vármegyei Közgyűlés alelnöke adta át köszöntő gondolatait. 

Naszályi fellépők 

Naszály község közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a színpadi programok sorát hagyományosan a Naszályi Mazsorettek és a naszályi óvodások, a nagycsoportosok műsora nyitotta meg. A zenés, táncos programok között elsőként a naszályi Bencsik Fanni, a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékének és barátainak látványos műsorát láthatta a közönség, majd a tatai Maya Tánc és Gimnasztika bemutatója következett. A Naszályi Zumbások, Hermann Anikó vezetésével, idén is dinamikus, vidám koreográfiával örvendeztették meg a közönséget. A gyerekeket Marvel mesehősök, Superman, Supergirl, Pókember és dinoszaurusz simogatás, lufihajtogatás és persze arcfestés várta a délután során. Az Ámokfutók után, Herczog Ricsi harmonikással, majd ZimmerR-el, azaz Zimmerer Tamással bulizhattak tovább az idősek, ugyan csak rövid ideig. Mivel az előre jelzett 90 kilométeres szélvihar miatt, mindenki biztonsága érdekében, még éjfél előtt befejeződött a program. Vasárnap a művelődési házban hagyományosan az Id. Szobi Géza Emlékverseny-Nemzetközi Gyermekcsapat Sakkversenyt rendeztek, melyen idén csaknem 40 gyermek, 8 csapat indult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában