Szerelem

12 órája

A legromantikusabb lánykérés a Duna-parton + videó

Mécsesekből kirakott szív előtt, rózsaszín gumicsizmában féltérdre ereszkedve kérte meg szerelme kezét a 96 órás horgászverseny egyik versenyzője. Márti szerint nem is lehetett volna romantikusabb a lánykérés.

Goletz-DeáK Viktória

Mindenki máshogy képzeli el a romantikus lánykérést. Van, aki egy finom vacsora mellett, más egy romantikus helyszínen szeretné, ha párja féltérdre ereszkedne előtte. Gábor azonban egy különleges helyszínt és alkalmat választott, hogy megkérje szerelme kezét. Bár sok nő biztos nem így képzelte volna el a nagy pillanatot, Márti szerint tökéletesre sikeredett. 

Mécsesekből kirakott szív előtt, rózsaszín gumicsizmában féltérdre ereszkedve kérte meg szerelme kezét a 96 órás horgászverseny egyik versenyzője. Márti szerint nem is lehetett volna romantikusabb a lánykérés.
Márti és Gábor a 96 órás nagyhal-fogó versenyen jegyezte el egymást. Márti szerint nem is lehetett volna romantikusab a lánykérés
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

Már egy ideje készült Gábor a lánykérésre, de sosem találta elég megfelelőnek az alkalmat. A gyűrűt is egy ideje mindig magánál hordta. Mikor a 96 órás nagyhal-fogó versenyre készültek Neszmélyre, még akkor sem gondolta úgy, hogy most jött el a nagy pillanat. Azonban végül mégis a Duna-parton, rózsaszín gumicsizmában, féltérdre ereszkedve kérte meg Márti kezét. Vagyis igazából nem is kérte. Ugyanis nagy zavarában a várva várt kérdés nem is hangzott el. 

A legromantikusabb lánykérés

A Kemma.hu is meglátogatta az ifjú jegyespárt a horgászversenyen. Márti akkor is szerelmével együtt várta a kapást. A fiatalok elárulták, ha lehet, mindig együtt járnak horgászni. Számukra egy közös hobbi, el sem tudták volna képzelni, hogy a nesz­mélyi nagyhal-fogó versenyre ne együtt menjenek el. Gabi elárulta, hogy igazából nem tervezte a lánykérést, csak a helyzet hozta az alkalmat. 

– Már régóta szó volt arról, hogy egyszer lesz lánykérés. A gyűrű is már régóta nálam volt, így csak az alkalomra vártunk. Hétfőn mondták a csapatban a fiúk, hogy ennének egy kis sütit. És akkor gondoltam, legyen mit ünnepelni a süteménnyel. Szerintem nem is találhattunk volna jobb eseményt a lánykérésre – árulta el Gabi, aki a videóban arról is mesél, hogyan ismerkedtek meg Mártival.

Mint arról korábban beszámoltunk, a vármegyei horgászegyesületek szövetsége (KEMHESZ) nagyhal-fogó versenyt rendezett a neszmélyi Duna-ágban, ahol csak az öt kiló feletti amurok és pontyok számítanak bele az eredménybe. A versenyen 30 csapat indult az ország minden részéből. Már rögtön az első nap nem várt izgalmakkal telt. Gábor ugyanis úgy döntött, hogy nem is találhatna jobb alkalmat, hogy megkérje szerelme kezét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában