Erős Gábor: Pilismaróton még mindig van munka +videó

Az országgyűlési képviselő videóban mondott köszönetet a térség polgármestereinek. Erős Gábor azt kérte, senki ne üljön fel a rémhíreknek.

Kemma.hu

– Itt vagyok Pilismaróton, ahol most már 5. napja folyik az intenzív védekezés, de örömmel mondhatom, hogy Süttőn, Lábatlanon, Nyergesújfalun, Táton és Esztergomban megnyugtató a helyzet – fogalmazott közösségi oldalán Erős Gábor, hozzátéve, hogy mindez a hatóságok, vízügyi szakemberek, katonák, katasztrófavédők és a civil önkéntesek odaadó munkájának köszönhető.

Az országgyűlési képviselő arra is megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondott a térség összes polgármesterének, akik példamutatóan vezényleték le az árvízi védekezést.

Pilismaróton még mindig van munka

– hívta fel a figyelmet a további tennivalókra Erős Gábor, aki maga is kint van a gátakon, és – mint ígéri – kint is lesz, ameddig csak szükség van a segítségére. Videóüzenetében ugyanakkor arra kért mindenkit, hogy senki nem üljön fel a rémhíreknek, a szakemberek ugyanis kézben tartják a helyzetet Pilismaróton is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában