Ne maradj le!

2024.08.22. 20:37

Nemzeti Vágta, menekült kérdés és újranyíló sportmedence: ezek voltak a nap hírei

Összefoglaltuk a hétfői nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Gulyás Gergely: gondoskodnak a kocsi menekültekről - busz ment értük

Közel nyolcvan ukrajnai gyerek és mintegy negyven nő várakozott Kocson az út szélén csütörtök reggel, számuk délutánra megfeleződött. Elmondásuk szerint a családok a kárpátaljai Beregszászi járásból érkeztek Magyarországra az ukrán-orosz háború kitörése után. Csütörtökön délután busz érkezett értük, úgy tudjuk, Dorog az irány.

Jogart a Nemzeti Vágtára tenyésztették Tatán +fotók, videó

Az 5 éves kanca Tatán, pontosabban Agostyánban született. Jogart kifejezetten a Nemzeti Vágta futamára tenyésztették ki gazdái. Testvére már bizonyított a döntőn.

Szeptemberben nyit a tatabányai sportmedence

Szerdán lezárult a tatabányai sportmedence vízpróbája. Csütörtökön már a vízmintavételt végzik a Gyémánt Fürdő felújított sportmedence vízében.

Michl József szerint elmaradhat a Fáklya utcai, 500 milliós fejlesztés

Egyelőre nem adja el az önkormányzat a tófaroknál lévő 3000 négyzetméteres területét - derült ki szerdán. Az Öreg-tó partján található Fáklya utca környékén korábban 500 millió forintos beruházást tervezett a város. Mi a szerepe a döntésben az ősztől többségbe kerülő Fügéseknek? Erről is írunk.

Magyar Péter folytatta a bulizást: kétes hátterű hajón, félmeztelenül fotózták le a Dunán

A Ripost cikke szerint egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján, Michelin-csillagos séf társaságában, félmeztelenül borozva eresztette ki a gőzt a Tisza Párt elnöke.

Felháborító: csaló áldozata lett az ország legendás Janka nénije

Valaki gátlástalanul visszaélt Pásztor Erzsi nevével és fotójával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában