Olimpia

2024.07.20. 15:37

Párizsig úsznának a komáromi fürdőből, még nem késő csatlakozni

Gyűjteni kezdték a kilométereket az Ússzunk ki az olimpiára! címmel meghirdetett programon a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. A szombati megnyitón Turi Bálint, a fürdő ügyvezetője ugrott elsőként medencébe.

Körtvélyfáy Dina

A komáromi kezdeményezés lényege, hogy július 26-ig leússzák a Komárom-Párizs távolságot, népszerűsítve ezzel az olimpiai eszmét, a sportolást és az úszást.

Turi Bálint is csatlakozott a komáromi kihíváshoz
Turi Bálint is csatlakozott a komáromi kihíváshoz
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A megnyitót követően Bajos Zsuzsanna és zumbásai léptek fel, majd dj Bóli gondoskodott a zenéről.

Ezt követően elsőként Turi Bálint ugrott medencébe, megkezdve a kilométerek gyűjtését, de a Komáromi Úszóklub és a Both Úszóiskola fiataljai is hamar követték példáját. A tetszőleges távot teljesítők az IREKS-STAMAG jóvoltából jégkását kaptak ajándékba.

Aki július 20. és 26. között náluk úszik, az kitölthet egy regisztrációs lapot, arról, milyen hosszú távot tett meg, majd bedobhatja egy ládába. Július 26-án összeszámolják a kilométereket, másnap pedig kihirdetik, sikerült-e az akció.

Aki megadja az elérhetőségeit, az sorsoláson is részt vesz, a nyertesek többek között fürdőbelépővel, színházjeggyel és társasjátékkal gazdagodhatnak. A sorsolás július 27-én, a strandok éjszakája program keretében lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában