Hullámok

2024.07.27. 10:01

Várd az aranyat a Gyémántban - olimpia Párizsból és a medencéből

Tatabányán van egy hely, ahol az ország egyik legjobb óriáskivetítője előtt lehet szurkolni a párizsi olimpia eseményeinek.

Kemma.hu

Igazi élményt kínál a tatabányai fürdő: összeköti a medencézés és a sportolás szerelmeseit. Az érdeklődők az ország egyik legjobb LED kivetítőjén követhetik a párizsi olimpia eseményeit. „Szurkoljunk együtt a medencéből” – így szól a tatabányai Gyémánt Fürdő felhívása.

Párizsi olimpia a medencéből
A párizsi olimpia eseményei nyomon követhetőek a medencéből is
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

A közösségi oldalon további jó hírekről is beszámoltak: 2 felnőtt belépő vásárlása mellett egy 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés, a többi gyerkőc pedig a diákjegynél is olcsóbban léphet be.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy nem érdemes otthon hagyni a SZÉP-kártyát, hiszen a belépő és az éttermi fogyasztás egyaránt fizethető vele. Megnövekedett forgalom esetén pedig tanácsos a Multifunkcionális Csarnok melletti parkolók használata, valamint az Olimpikon úti nyári bejárata is nyitva, ha a helyzet úgy hozza.

A párizsi olimpia váltója a könnyűzene

A hatalmas kivetítő hol sporteseményeket közvetít, hol pedig könnyűzenei előadóknak nagy segítség, hogy kialakuljon az igazi fesztiválhangulat. Fellépett már Vastag Csaba és a Desperado is koncertezett már, de a Bestiák nevű formáció igazi retró hangulatot varázsolt a fürdőző vendégeknek. Legutóbb a Fiesta frontembere, Csordás Tibi hozta el slágereit a közönségnek. Állandó fellépőnek számít Komárom-Esztergom vármegye híres lemezlovasa, DJ Bóli, de DJ Dominique, valamint a TNT is sokat ígér.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában