Hullámok

2024.07.10. 19:50

Fesztiválszezon a strandon? - hatalmas tömeg bulizik a vízben

Napok óta 33 fok felé emelkedik a hőmérő higanyszála, ezért sokan döntöttek úgy, hogy inkább vízparton vészelik át a forróságot. Megnéztük, hogy a Gyémánt Fürdőben hogyan töltik idejüket a tatabányaiak. A strandriport helyett egészen mást kaptunk.

Kemma.hu

Hogyan szambáznak a tatabányaiak? Minderre a strandriport alatt, a Gyémánt Fürdőben kaptuk a megoldást.

Strandriport a Gyémánt Fürdőben
Strandriportra indultunk és egy koncertbe csobbantunk - stílszerűen
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Ritmusra táncoló fürdőzők jönnek szembe már a bejáratnál. Olyan érzése van az embernek, mintha egy fesztivál kellős közepébe csöppenne. Csakhogy itt a fürdőruha, a vízipisztoly, az úszógumi és a napszemüveg a trendi viselet - bár láttunk már ilyet a Balaton mellett.

Strandriport
Dj Bóli volt a lemezlovas szerda délután
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Kugler László ügyvezető igazgató szerint egyedülálló a tatabányai fürdő Komárom-Esztergomban. Nemcsak arra gondolt, hogy a korábbinál sokkal több és szebb virágokat ültettek, illetve nagy gondot fordítottak arra, hogy a pázsit a legszebb és legjobb formáját hozza, hogy gyönyörű pálmafák, valamint napágyak sokasága biztosítja a vendégek kényelmét, hanem arra is, hogy könnyűzenei fellépők fokozzák a hangulatot a strandon.

Strandriport
Önfeledt kacajok és nagy csobbanások ideje volt a mai...
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Ottjártunkkor egy népszerű lemezlovas, Bóli keverte a zenét a pultban. Szambázni hívta a tatabányaiakat, akik ritmusra csavarták csípőiket a vízben. A héten minden délután övé a terep, a nap további részében a lemezek helyett a nyár slágerei pörögtek illetve pörögnek a hatalmas kivetítőn. Apropó kivetítő! A szervezők nem feledkeztek meg a kiemelt sporteseményekről sem, például az EB elődöntőjének mérkőzéseit is figyelemmel lehet kísérni bármelyik pontjáról a strandnak.

Strandriport
A medencén kívül is zajlik az élet...
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Fellépett már a Desperado és  Cory is, a 90'-es években alakult popegyüttesből, a Happy Gangből. Érdemes figyelemmel kísérni a fürdő közösségi oldalát, mert további meglepetések is várhatóak, az előadókat tekintve. Szombaton például nem más, mint az országos tehetségkutatóból jól ismert zenész lép fel. Az X-Factor első évadásnak győztese, Vastag Csaba koncertezik majd a tatabányai közönségnek. A rajongók több nagy slágernek, például az Őrizd az álmod címűnek biztosan tapsolhatnak a hűsítő vízben.

Strandriport: a Gyémánt Fürdő családbarát is

No, de nemcsak zene és fürdőzőbarát, hanem a családbarát címet is joggal kiérdemli a Gyémánt. Ebben a hónapban minden 14 év alatti gyermek ingyen lépheti át a fürdő küszöbét. Továbbá az étteremben is igyekeztek a legkisebbek kedvére tenni. Jó hír, hogy rossz idő esetén sem kell aggódni, a fedett családi élményfürdő egész évben időjárásbiztos lehetőséget nyújt a tökéletes családi programhoz. Ezekben a napokban talán kevésbé keresett a szaunavilág, de erre is van lehetőség: infra és finn közül lehet választani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában