A nap legfontosabb hírei

2024.07.06. 20:23

Az igazi lecsó titka mellett a tatabányai strandok múltját is elétek tártuk

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Tatabányai strandok nyomában

Évtizedekkel ezelőtt Tatabánya a strandok városa lehetett, ugyanis 5 helyen is fürödhettek az emberek. Izgalmas retró képeken mutatjuk a Gyémánt Fürdőt és a többi strandot.

Ismeretlen holttest

Még nem tudni, pontosan kinek a holttestét találták meg Komáromban. A rendőrség várja azok segítségét, akik esetleg a meglévő információk alapján felismerik a férfit.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

A hét ingatlana: kedves ház, akár művészlelkeknek is

Eleged van a túlzsúfolt és népszerű városokból? Olyan településen keresel hétvégi házat, vagy állandó lakhatásra alkalmas épületet, amelyben garantált a nyugalom? Akkor biztosan tetszeni fog ez a családi ház, amely normális méretű és áru, átlagos állapotú és telken sem fog elveszni, viszont a fűszerkert biztosan elfér. Nézd meg, hiszen a beépített gang rengeteg lehetőséget rejt, és itt kiélheti az elfojtott kreativitását!

A tökéletes lecsó titka

Mi megkérdeztük, ti pedig válaszoltatok, szerintetek mitől lesz nagyon ízletes az asztalon gőzölgő nyári étel. A lecsó recept pedig? Ahány ház, annyi szokás...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában