Vízitúra

2 órája

Itt vannak az első fotók, videó: idén is ellepték a flúgos hajósok az Által-eret

Móka, kacagás és határtalan hülyeség, ilyen az igazán flúgos vízitúra. Mutatjuk a 2024-es Által-ér Vízitúra első fotóit.

Kemma.hu

A kreativitás minden évben határtalan az Által-éri flúgos futamon. Ez idén sem volt másképp a 27. Által-ér Vízitúrán. A vízen suhanni vágyókat az időjárás sem rettentette el, sokan érkeztek a legkülönfélébb hajócsodákkal. A vízitúra sok nézőt is kicsalogatott.

A Séró Bárók is vízitúra rabjai lettek
A Séró Bárók is vízitúra rabjai lettek
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Őrült vízitúra, ahol nincs elképzelhetetlen

Ahogy az már az megszokott, a Mikoviny Sámuel emlékére szervezett 13 kilométer hosszú vízitúra résztvevői ismét a Berta-malomnál tették az Által-érre eszkábált „bárkáikat”, hogy Szomód-Ferencmajoron keresztül Dunaalmásig evezzenek. Szitáló esőben vágtak neki a rajtnak a túrázók.

Kreatív megoldásokban nem volt hiány idén sem: barna varangyok, grófok, fél ló és menyasszonyok is indultak, de indiánokat és Chuck Norrist is megtaláltuk a tömegben. A legnagyobb kihívással még a harcművész sem tudott mit kezdeni, éjjel egy fa dőlt a vízbe, amit meg kellett kerülni a túra egy szakaszán. De beszéljenek inkább az első képek a 2024-es túráról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában