Visszatekintő

2024.01.01. 18:57

Elektromos roller okozott balesetet - 2023 harmadik negyedévében is felelőtlenül közlekedtek vármegyénk útjain

Fejtetőre állt és kigyulladt autókhoz, rolleres balesethez és hídpillérnek ütközött autóhoz riasztották az egyenruhásokat 2023 harmadik negyedévében.

Kemma.hu

Frontális baleset történt Tata és Tardos között július 4-én, kedden délelőtt. Két személygépkocsi ütközött az 1128-as úton. A helyszínre érkező tatabányai hivatásos és a tardosi önkéntes tűzoltók  az egyik járműből egy embert feszítővágó berendezés segítségével emeltek ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A 30 éves skodában utazó fiatal édesanyát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az autóba két kisgyermekével utazott, az egyikük egy be nem kötött mózeskosárban volt. Szerencsére a gyerekek nem sérültek meg a balesetben. 

Augusztus 26.-án éjszaka a rendőrség és a mentősök szirénájára is felriadhattak a szomódiak. Rolleres baleset történt a Fő utcán. A rendőrség tájékoztatása szerint egy elektromos rollerral közlekedő nő belement egy kátyúba, majd elesett. A rendőrök mellett a mentőket is a helyszínre kellett riasztani. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa a Kemma.hu megkeresésére elmondta, hogy két mentőegységet is küldtek Szomódra, ahonnan súlyos sérülésekkel szállították a nőt a területileg illetékes kórházba.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján számolt be arról, hogy szeptember 24.-én este történt baleset Környe és Vértessomló között. A közlemény szerint egy autó lesodródott az útról, fejtetőre állt és kigyulladt. A helyszínre a tatabányai hivatásos és a környei önkéntes tűzoltók siettek, akik végül egy vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Az autó két utasát a mentőknek kórházba kellett szállítaniuk. Az esetről a katasztrófavédők helyszíni fotókat is közöltek.

Hídpillérnek ütközött egy személyautó Komáromban, az Erzsébet hídnál július 12-én, szerdán 18 óra után. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, valamint megszüntették a forgalmi akadályt a baleset helyszínén a Rákóczi Ferenc rakparton.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában