Pályaorientáció

2023.11.02. 13:52

Kellemes hangulatban telt a Kisbérre érkező Police Café délutánja

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság által még 2022 áprilisában elkezdett Pályaorientációs Police Café múlt héten a hatodik állomására érkezett, méghozzá Kisbérre.

Kemma.hu

A Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár adott otthont október 26-án a pályaorientációs rendezvénynek, amelyen a huszonöt résztvevő ezúttal is a rendőri pályára vonzás térségi kihívásairól és lehetőségeiről beszélgetett. Ezúttal általános és középiskolai diákokból, tanárokból, foglalkoztatási és szociális szakemberekből, polgárőrökből, továbbá kisbéri és komáromi rendőrökből állt össze a vendégek köre.  

A Rendőrkávéház szakmai megnyitóját a kisbéri rendőrkapitányság vezetője, Vaczula Zoltán rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos tartotta. A módszert dr. Molnár Katalin Police Café képző és moderátor ismertette, aki nemcsak a rendezvény szokásosan kellemes hangulatát biztosította, hanem inspirálta a szakmailag komoly munkát is. 

A vármegye minden városát végig járó sorozatból még egy Police Café van hátra, amelyet 2023. november 23-án Tatabányán tartanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában