Idősek világnapja

2023.10.19. 11:00

Szép számú szépkorú érkezett a nyergesi ünneplésre

A korábbi évek hagyományait folytatva, az idősek világnapja alkalmából, ebben az esztendőben is találkozóra hívta a település hetven évnél idősebb, illetve ezen születésnapjukat még ebben az évben ünnepelni készülőket a Duna-parti város önkormányzati képviselő-testülete.

Fenyvesi Károly

A Kernstok Károly Általános Iskola délutánja diákok nélkül is hangos volt, az intézmény Padányi téri központi épületébe az elmúlt esztendeihez képest kétszer annyi vendég, mintegy százhatvan meghívott érkezett.

A megjelenteket az aulában Szalai Béláné, a polgármesteri hivatal közigazgatási és szervezési osztályának munkatársa üdvözölte, majd Mihelik Magdolna polgármester köszöntötte az ünnepelteket. Előre nem jelzett folytatásként, meglepetésként énekelt nagy sikerrel szólóban, illetve duettben Füredi Nikolett a Fővárosi Operettszínház és Serbán Attila, a Madách Színház tagja. A találkozón részt vevő két legidősebb, Lachner Istvánné, Erzsi néni és Mari József ajándékot vehetett át. A délután vidám táncolással zárult. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában