Fejlesztés

2021.12.15. 08:20

Less be az épülő, szépülő majki látogatóközpont épületébe (videó)

Jó ütemben halad a majki remeteségbe tervezett új látogatóközpont kialakítása. A tavaszi megnyitóra egy gyönyörű fogadótér és étterem vár majd mindenkit.

Kemma.hu

Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit/Youtube

Tavasszal nyitja meg kapuit a majki kamalduli remeteségben újonnan létesített látogatóközpont, aminek jelenlegi állapotát néhány nappal ezelőtt Czunyiné dr. Bertalan Judit nézte meg – tudtuk meg a politikusnő Facebook oldaláról.

László Noémivel, a létesítmény vezetőjével járta körbe a már elkészült részeket. Első megállójuk a jegypénztár volt, ami egyben egy ajándékbolt is lesz. Különlegességnek számítanak ezen a részen az egyedi, direkt ide készült szekrényajtók, melyekhez a majki templom padsorának virágos mintázatát másolták le – tudtuk meg a vezetőtől.

A séta a látogató-, fogadótértől indul a kastélyhoz és a cellaházakhoz, majd visszatérve mindenkinek lehetősége lesz kávét, teát vagy akár egy ebédet elkölteni a jegypénztár közvetlen szomszédságában kialakított étteremben. A Tópart mellett elhelyezkedő teraszon igazán idilli élményben lehet majd részünk.




 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában