Elhunyt a tatai diákotthon egyik dolgozója, 62 fertőzött a Fényes fasoron

Michl József polgármester a tatai járványügyi helyzetről beszámolva a Fényes fasori idősotthonra is kitért és egy gyászhírt is közölt.

Kemma.hu

Michl József polgármester a tatai járványügyi helyzetről beszámolva a Fényes fasori idősotthonra is kitért és egy gyászhírt is közölt.

Forrás: Tata Város Facebook-oldala

Tata polgármestere december 15-i tájékoztatójában elmondta: 112 igazolt koronavírus-fertőzött van Tatán (köztük a Kistérségi Idősek Otthonának több lakója is), 72-en vannak karanténban, 6-an pedig kórházban. A Fényes fasori telephelyen december 11-én egy agyvérzés gyanújával kórházba szállított gondozottnál mutatták ki először a vírust, az azóta elvégzett tesztelés pedig 62 fertőzöttet azonosított. Közülük hárman kerültek kórházba.

Michl József gyászhírt is bejelentett, részvétét kifejezve: a tatai diákotthonként ismert Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium egyik munkatársa elhunyt koronavírus-fertőzés miatt.

A városvezető arra is kitért, hogy szombaton 15 órakor ismét melegételt osztanak a művelődési háznál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában