Mentési munkák

6 órája

Helyszíni fotókon az M1-es baleset: belecsapódott az autó a kamion hátuljába

Egymástól kétszáz méterre két súlyos balesethez vonultak szerda délután a tűzoltó egységek az M1-es autópályára, Kisigmánd térségébe. Nagyigmánd önkormányzati tűzoltói és a komáromi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végezték a műszaki mentést. A helyszíni fotókat ők készítették.

Kemma.hu

A személygépkocsi belecsapódott egy mosószereket szállító nyergesvontató hátuljába szeptember 18-án, szerdán délután. A tűzoltók a baleset helyszínén drótkötél segítségével a sérült személygépkocsi nyergesvontatóba ágyazódott karosszéria-elemét lehúzták a nyergesvontatóról.

A vármegyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a másik balesetnél három személygépkocsi ütközött, az egyik autó kigyulladt, a lángokat egy arra közlekedő autós porral oltóval megfékezte. A tűzoltók itt áramtalanítottak és a menőszolgálatnak nyújtottak segítséget.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában