menő menza

2018.11.13. 14:35

Wossala Rozinával főzhettek a tatai diákotthon tanulói

Wossala Rozina sztárszakács volt a meglepetés vendége az Új úti, Komárom-Esztergom megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium tankonyha-avató ünnepségének.

P. J.

Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra

Az iskola kollektívája hívta életre a Kéz a kézben Alapítványt, amely sikeresen pályázott a Menő menzák az iskolákban elnevezésű programra. Az alapítvány 20 millió forintot nyert a több elemből álló projekt megvalósítására, végrehajtására. Az egészséges étkezésre, életmódra nevelés részeként tegnap átadták az oktatási intézmény ötmillió forintból korszerűsített konyháját.

Szőke Éva, az intézmény vezetője örömét fejezte ki, hogy a „folyamatos” projekt egy újabb állomásához érkeztek. Az igazgató asszony azt is kiemelte, hogy ebbe a „mozgalomba” szinte minden diákot sikerült bevonni. A tanulók például nagy lelkesedéssel vettek részt a közelmúltban rendezett köténytervező és -készítő versenyen is. Ez nem véletlen, hiszen a tíz legjobb konyhai ruhadarab megalkotója a keddi meglepetésebédet együtt főzhette meg Wossala Rozinával.

 

További részletek a 24 Óra november 14-i számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában