Kék hírek, bulvár

2013.03.03. 14:29

Újra betörtek az ÁNTSZ régi épületébe

Címkék#Tatabánya

Kapós lett a betörők között Tatabányán az ÁNTSZ egykori épülete. Rövid időn belül másodszor is megpróbálták elvinni a maradék értékeket.

Kemma.hu

Nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 39 éves R. Henrik, a 33 éves M. János, valamint a 44 éves B. László ellen. A három férfit a tatabányai rendőrök érték tetten, miközben lopott holmikat pakoltak be az autójukba.

A három férfi régi ÁNTSZ épületébe ment be szombaton. Az üres épületet nem először próbálták meg kipakolni. A mostani betörésnél golyóscsapot, tolózárat és hőelosztót szereltek le. Zsákmányukat éppen az épület előtt álló gépkocsijukba pakolták be, és távozni készültek a helyszínről, amikor a rendőrök tetten érték őket. A három férfit a helyszínen elfogták, és előállították őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!