Mennyei megyei

Tegnap, 16:09

Területi I.: ezúttal a Tata ellen játszik rangadót a Koppánymonostor

Még három forduló van hátra a szezon őszi feléből. A területi I. 11. fordulójára kerül sor az előttünk álló hétvégén. A játéknap rangadója a Koppánymonostor–Tata.

Luter Márk

Szombaton és vasárnap hat találkozót rendeznek a labdarúgó mennyei megyei első osztályban. A területi I. hétvégi játéknapján a Koppánymonostor–Tata mérkőzés kiemelkedik a párosítások közül.

A Tatai AC Koppánymonostorra látogat szombaton a területi I. 11. játéknapján.
Fotó: Zetovics Mario / Forrás: 24 Óra

 

Területi I.: monostori rangadó szombaton

A negyedik Koppánymonostornak nem volt szerencséje, hiszen a bajnokság legjobbjai közül kettővel is megmérkőzik egymás után: a Sárisáp elleni vereséget követően az éllovas Tata lesz a következő ellenfél.

– Ugyanúgy készülünk a Koppánymonostor ellen, mint bármelyik mérkőzésre. Biztos, hogy egy rangadó lesz, mert mind a két csapatnak nagyon fontos lenne a három pont megszerzése. Remélem, hogy jó pályán tudunk majd játszani és sokan kilátogatnak a szombat délutáni találkozóra – nyilatkozta a találkozót megelőzően Schőn László, a listavezető Tata vezetőedzője.

– Nagyon sok olyan játékosunk volt, akik el sem utaztak az előző mérkőzésre. A legfontosabb feladatunk volt ezen a héten, hogy őket minél jobb állapotba tudjuk hozni. Ennek ellenére lesznek hiányzóink. A Tata egy jó játékerőt képviselő csapat, köztudott céljuk feljutni a harmadosztályba. Egy magas színvonalú mérkőzést szeretnénk ellenük játszani – fogalmazott a rangadó előtt Vígh László, a Koppánymonostor vezetőedzője.

A vármegyei élvonal tizenegyedik fordulójában az élcsapatok közül a második Zsámbék Vértesszőlősre utazik szombaton, míg a harmadik Sárisáp Kecskédre látogat vasárnap.

A Tát–Bábolna összecsapás pedig egyfajta vízválasztó lesz a felső-, és az alsóház között.

A kiesés elleni küzdelem

Az alsóházban Almásfüzitő (11.)–Vértessomló (8.) találkozót rendeznek, melyen inkább a vendégek a favoritok. Az utolsó hely elkerüléséért pedig a Lábatlan (12.) az Esztergom (13.) otthonában lép gyepre a megyefoci első divíziójában.

A Nyergesújfalu lesz a 11. forduló szabadnaposa.

Területi I., 11. forduló

Szombat, 14.30:

Koppánymonostori SE–Tatai AC

Vértesszőlősi SE–Ikoba Beton Zsámbék

Vasárnap, 13.30:

Almásfüzitői SC–Vértessomló

DG Tát SE–Bábolnai SE

FC Esztergom–Lábatlani ESE

Wati Kecskéd KSK–Sárisápi BSE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!