NB III.

3 órája

A Dorogi FC a kieső helyen álló Szombathelyen vendégszerepel

Két gyenge formában lévő csapat csap össze a harmadosztály tizenharmadik fordulójában. A Dorogi FC Szombathelyre utazik szombaton.

Luter Márk

Szombat délután 4 órakor pikáns mérkőzést rendeznek a harmadosztályban. A tizedik pozícióban lévő Dorogi FC az egykoron szebb napokat is megélt, jelenleg a kieső, 15. helyen álló Szombathelyi Haladás otthonában lép pályára. Két visszafogottabb formában lévő csapat találkozik a nyugati határszélen.

A Dorogi FC játékosa, Erdey Balázs újra edzésben
A Dorogi FC játékosa, Erdey Balázs újra edzésben

A Dorogi FC meccse a Magyar Kupa miatt lett előrébb hozva

Az eredetileg kiírt vasárnapi kezdés helyett, szombaton kerül sor a mérkőzésre a Haladás otthonában. A hazaiak ezzel hozzájárultak, hogy a Dorog alaposan felkészüljön a számukra kiemelten fontos összecsapásra.

Nem csak a bajnokságban, hanem majd a hazai kupasorozatban is fontos feladat előtt áll Bekő Balázs csapata. A Dorog a 16 közé jutásért vívott negyedik fordulóban október 30-án, szerdán 12.30-kor a Gödöllő ellen lép pályára.

A nagy visszatérő

Jó hír, hogy a dorogi Erdey Balázs visszatért – erről a klub számolt be a Facebook-oldalán. A vármegyei együttes fiatal szélső a III. Kerületi TVE ellen szenvedett sérülést, amikor egy becsúszás után szétnyílt a lábfeje. A játékos a héten újrakezdhette az edzéseket.

Labdarúgó NB III., Észak-Nyugati csoport, 13. forduló

Szombathelyi MÁV Haladás VSE–Dorogi FC

Szombathely, szombat 16 óra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!