Példakép

2 órája

Újabb celebbel szelfizett az oroszlányi bombázó, Kocsis Szandi

Kocsis Alexandra igyekszik lencsevégre kapni példaképeit. Korábban Arnold Schwarzeneggert több közös képre is elcsípte már. Most egy magyar ex-sportolóval állt össze.

Kemma.hu

Nem akármilyen fotót posztolt az Instagram oldalára nemrégiben Kocsis Alexandra. Az oroszlányi bombázóról tudni lehet, hogy szereti becserkészni a példaképeit egy-egy fotó erejéig, és nem jön zavarba attól sem, ha ezért egészen Kaliforniáig, a hollywoodi sztárok otthonáig kell mennie. Korábban még Arnold Schwarzeneggerrel is szelfizett már. Sőt, a volt kormányzót fel is köszöntötte annak 77. születésnapján.

Kocsis Szandinak a mostani szelfihez nem kellett ilyen messzire mennie, a szépség ugyanis ezúttal Kovács Kokó István mellé állt oda.

Még mindig libabőrös leszek, ha meghallom a “Oh Fortuna” zenéjét, amire bevonult, és eszembe jutnak azok az izgalommal teli pillanatok, amikor a családdal együtt szorítottunk érte minden egyes meccsénél a TV előtt

– írta Szandi követőinek, hozzátéve, hogy kicsit több is volt a dolog, mint egy szimpla fotó, vagy találkozás. Az oroszlányi bombázó elárulta, hogy gyerekként hatalmas példaképe volt Kokó.

kocsis alexandra kovács kokó istván
Szandi annyire felnézett Kokóra, hogy bokszolónak öltözött a farsangon
Forrás: Kocsis Alexandra/Instagram

...sportolóként pedig mindig erőt merítettem az elszántságából és küzdeni akarásából és abból a hitből, amit ő képviselt

– árulta el, felidézve a 2001. január 27-i meccset, amikor Kokó kiütéssel nyert 12. menetben Antonio Diaz ellen.

...bokszoló voltam a farsangon

– írta Szandi, hozzátéve, hogy bajnokká válni nem csak tehetségről szól: kitartás, kemény munka, alázat és az a soha fel nem adás hozzáállása kell hozzá.

A legnehezebb napokon is tovább kell menni, amikor mások már feladnák. Minden edzés, minden kihívás egy lépés előre az álmaid felé, és egy próbatétel is, hogy érdemes vagy e BAJNOKNAK lenni. Az igazi bajnokok nem azért nyernek, mert könnyű volt az útjuk, hanem mert sosem álltak meg. Én is ezzel a mentalitással váltam világbajnok fitness modellé, és hidd el ha mindent beleadsz, bármit elérhetsz!

– zárta motiváló sorait Oroszlány büszkesége.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában