Mennyei megyei

2 órája

A forduló válogatottja: négy zsámbéki a legjobb tizenegyben

Immár a tizedik játéknapján is túl van a területi I. mezőnye. A forduló válogatottja ezúttal hét csapatából tevődik össze.

Luter Márk

A megyefoci az őszi időjárás ellenére továbbra is ezerrel dübörög. A területi I. divízió forduló válogatottja ezúttal is sokszínű, miután a csapatok több mint fele szerepel a legek között. A mennyei megyei első osztályában hat gólt rúgott Czeglédi Ádám, így kérdés nélkül bekerült a tizedik játéknap legjobb tizenegyébe. A kiütéses győzelmet arató Zsámbék négy, a Vértesszőlős kettő, a Tata, a Sárisáp, a Koppánymonostor, a Nyergesújfalu és a Lábatlan pedig egy-egy futballista képviseli a forduló kiemelkedő labdarúgói között.

A 10. forduló válogatottja egy tatai játékost tartalmaz
A 10. forduló válogatottja egy tatai játékost tartalmaz
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

A 10. forduló válogatottja

Hermán Dániel (Vértesszőlős) – Kerezsi Dominik (Zsámbék), Budaházi Gyula (Lábatlan), Molnár Ambrus (Nyergesújfalu), Gréczi Dominik (Vértesszőlős) – Mészáros Áron (Sárisáp), Orosházi Bence (Zsámbék), Juhász Roland (Koppánymonostor) – Czeglédi Ádám (Zsámbék), Sugár Soma (Zsámbék), Zuggó János (Tata).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!