Kézilabda

Tegnap, 12:49

Tovább nyújtaná hibátlan sorozatát a MOL Esztergom

Az MTK vendége lesz Elek Gábor csapata. A MOL Esztergom eddig hibátlan a bajnokságban, ellenfele viszont inkább játékban van.

Kun Attila

A bajnokságot remekül kezdő, az első három mérkőzését egyaránt megnyerő és jelenleg a negyedik helyen álló újonc esztergomi csapat ma délután a fővárosban lép pályára. A MOL Esztergom ellenfele az az MTK lesz, amely az eddigi négy összecsapásából egy győzelem mellett hármat is elveszített és a kilencedik helyen áll a tabellán. 

MTK–MOL Esztergom női kézilabda
A MOL Esztergom (fehér mezben) ismét a fővárosban játszik
Forrás: Vasas Kézilabda/Facebook

– Ellenfelünknél az elmúlt hetekben többen is sérüléssel bajlódtak, mi viszont három hete nem játszottunk. Az MTK azonban a múlt héten igen, így jobban játékban van. Azt se felejtsük el, hogy az MTK az előző szezonban hatodik lett, és ugyan ezt a bajnokságot gyengébben kezdte, játéktudásban nem marad el az előző szezon csapatától. Mi ezzel szemben hiába kezdtünk jól, mégiscsak újoncok vagyunk. Természetesen győzni szeretnénk, de ez mégiscsak női kézilabda... – tudtuk meg Elek Gábortól, a MOL Esztergom vezetőedzőjétől. 

 

Kézilabda, NB I., női, 5. forduló 

MTK Budapest–MOL Esztergom 

Budapest, Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok, szombat, 17 óra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!