Születésnap

2 órája

Kerek évfordulót ünnepelt Ilonka néni, aki minden hétvégén ebéddel várja családját

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte a városvezetés Szabó Mihályné Ilonka nénit.

Kemma.hu

Ilonka néni otthonában látta vendégül dr. Molnár Attila polgármestert és Turi Ádámot, a térség önkormányzati képviselőjét, akik Komárom ajándéka mellett Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló sorait is átnyújtották számára - számolt be az eseményről a komarom.hu.

Turi Ádám, dr. Molnár Attila, Ilonka néni és családja a köszöntéskor
Turi Ádám, dr. Molnár Attila, Ilonka néni és családja a köszöntéskor
Fotó: Tóth Anikó / Forrás: Komáromi Városmarketing Kft.

Szabó Mihályné Kmetyó Ilona Cegléden született 1934-ben október 4-én. 1956-ban férjhez ment és akkor költözött Komáromba, a MOL városrészbe. Férje vadászrepülő, berepülőpilóta volt. Ilonka néni 30 évig vízlágyítóként dolgozott a Molajban. Egy fia van, László, és két fiú unokája, ők 40 és 44 évesek.
László fia feleségével, Marikával együtt a köszöntés idején is Ilonka néninél voltak, sőt egy csodálatos tortával ünnepelték őt.

Ilonka néni elmesélte, hogy kiváló egészségnek örvend, gyógyszert sem szed, a mindennapokban ellátja magát, hétköznap nem, de minden hétvégén főz és ebéddel várja családját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában