NB III.

6 órája

A Dorogi FC hazai pályán kapott ki a Veszprémtől

Sorozatban második alkalommal szenvedett vereséget a Dorog a labdarúgó NB III. Észak-Nyugati csoportjában. A Dorogi FC 1–0-ra kikapott a Veszprémtől vasárnap.

Luter Márk

A Dorogi FC számára nem sikerült túl jól a vasárnap délután, miután a Veszprém elvitte a három pontot a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionból az NB III. tizenkettedik fordulójában.

A Dorogi FC kikapott a Veszprémtől vasárnap délután
A Dorogi FC stadionja madártávlatból
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A Dorogi FC negyedszer kapott ki

Bekő Balázs vezetőedző csapata az első félidőben több lehetőséget is kidolgozott, ám egyiket sem tudta gólra váltani a Veszprém ellen.

Egy megpattanó szabadrúgásból Molnár Balázs szerzett vezetést a vendégeknek, amely győzelmet ért az egy gólos meccsen.

A Dorog tizenkét forduló után négy győzelemmel, négy döntetlennel és négy vereséggel a tizedik helyig csúszott vissza a tizenhat csapatot felvonultató pontvadászatban.

A labdarúgó harmadosztály küzdelmei ezen a hétvégén folytatódnak. Legközelebb október 26-án, szombat délután 4 órakor lép pályára a Dorog az NB III.-ban, amikor a kiesést jelentő, 15. pozícióban álló Szombathelyi Haladás otthonába utazik.

A nagy visszatérő

Az elmúlt két találkozót sérülés miatt kihagyni kényszerült Erdey Balázs a héten elkezdi az edzéseket. 

A fiatal szélsőnek a III. Kerületi TVE elleni mérkőzésen egy becsúszás után nyílt szét a lábfeje. 

Labdarúgó NB III., Észak-Nyugati csoport, 12. forduló.

Dorogi FC–VSC 2015 Veszprém 0–1 (0–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, vezette: Szigetvári Márk (Baghy Csaba és Gergely Márton)

Dorog: Bencze - Kovács A. (Sidó 22.), Hoszpodár, Bokán B. (Vígh 59.), Forgó, Szerencsi (Balla 75.), Lénárth, Hajdi, Szűcs, Barna (Ferkó 59.), Gula. Vezetőedző: Bekő Balázs.

Veszprém: Kemenes - Görgényi, Dobsa, Magyar (Nagy 72.), Kószás, Major (Molnár 46.), Volter (Puska 93.), Tömösvári (Csepregi 46.), Somogyi, Szabó (Dömötör 72.), Kiss. Vezetőedző: Imrik László.

Gólszerző: Molnár (83.)

Bekő Balázs - a Dorog vezetőedzője: Az első félidőben többször is megszerezhettük volna a vezetést, sőt a második játékrészt is ziccert el kezdtük. Sok lehetőségünk volt, de egyiket se tudtuk értékesíteni. Tipikus egy gólos meccs volt és egy megpattanó szabadrúgásból a Veszprém megszerezte a győzelmet. Ami a szezon elején rendre a mi javunkra fordította a meccseket az most nem nekünk kedvez, ami akkor bement az most kipattan. Mindezért mi vagyunk a hibásak ugyanis meg többet kell tenni azért, hogy ezek a helyzetek megforduljanak. Nincs mese a következő fordulókban vissza kell térni arra az útra,– amin a nyáron elindultunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!