Dőltek a bábuk

2 órája

A „kettészakadt” TSC kikapott, az ifik brillíroztak a teke szuperligában

A tatabányai női tekecsapat szoros mérkőzésen vereséget szenvedett, az ifjúságiak pedig győztek a teke szuperliga harmadik fordulójában. A TSC csapata felemás hétvégét zárt a fővárosban.

Petrik József

Nem titkoltan pontszerzési reményekkel utazott a Bányász a fővárosi gárda otthonába. Végül, ha csak a gyengébb összfája miatt is, de vesztesen hagyta el a pályát a TSC. Pedig, amennyiben néhány vendégjátékos egy kicsivel jobb gurít, most pontnak, pontoknak örülhetnének a tatabányai szurkolók.

A TSC női tekecsapata egy győzelemmel és egy vereséggel zárt vasárnap
A TSC női tekecsapata egy győzelemmel és egy vereséggel zárt vasárnap
Forrás: atabányai SC - Női Teke szakosztály/Facebook

A világbajnokokkal felálló TSC felnőttcsapata ezúttal nem tudott csodát tenni

A Tatabányánál pontot szerzett Kozma Andrea, aki a 627 bábú ledöntésével az egész mezőny legjobbjának bizonyult. De pontosan dobott Sáfrány Anita (604 fa) és Méhész Anita (602 fa) is. Mellettük Németh Kinga 518, Bukoveczné 500, valamint Balla Ildikó 527 fáig jutott.

Ezzel szemben a tatabányai ificsapat szépen szerepelt, és simán, 4:0-ra (1030:930) legyőzte a Rákoshegyiek hasonlókorú alakulatát. Rabóczki Dóra 506 fát ütött le, míg Szabó Lilliána és Lázár Brigitta megosztozott a 120 gurításon, és végül 527 bábut döntött le.

Tihanyi Péter, a TSC technikai vezetője: – Ifjúsági együttesünk kitett magáért, ám a felnőtteknél sajnos „kettészakadt” a csapatunk. A három, egészen kiváló, hatszáz feletti eredmény sajnos nem volt elég a győzelemhez, mivel a másik három versenyzőnk teljesítménye jócskán elmaradt az előzetes várakozástól. Ezen a szinten az ötszáz fás produkciók már nem férnek bele… Szombaton, hazai pályán javíthatnak a hölgyek.

Teke Szuperliga, női, 3. forduló

Rákoshegyi VSE I. – Tatabányai SC 5:3 (3457:3378)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában