Porsche Kupa

Tegnap, 13:30

Szépen helytállt a TRSE csapata

Második helyen zárta a Porsche Kupát a tatabánya. A TRSE játékosai koncentrált játék mellett szerezték meg az ezüstérmet.

Kemma.hu

Újfent megrendezték a már hagyományosnak tekinthető Porsche Kupát, ahol természetesen a TRSE csapata is megmérettette magát. Az eseménynek a tatabányai Árpád Gimnázium adott otthont. A tatabányai együttes két mérkőzésen vett részt, először a Kecskemét, majd a Szeged ellen. Mivel mindkét ellenfelük az NB I-es mezőnyt erősíti, így remek felkészülési párharcokat biztosított számukra a két ütközet. 

Magas szintet képviselt a TRSE
Fotó: TRSE

Az első meccsen a Tatabánya az első két játszmát behúzta a Kecskemét ellen, utóbbiak a harmadikban tudtak szépíteni. Végül az utolsó szettel nyerték meg a Komárom-Esztergom vármegyei lányok a találkozót. A második meccsen az első szettet a vendégek, azaz a szegediek vitték, de a továbbiakban egyértelműen a TRSE versenyzői teljesítettek jobban, melynek segítségével győzelmet arattak. Magát a tornát második helyen zárta a Tatabánya együttese.

Női röplabda, Porsche Kupa, Tatabánya

A TRSE eredményei:

  • TRSE-Kecskeméti RC 3:1
  • Szegedi RSE - TRSE 3:1 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában