Kemma.hu videó

2024.08.28. 17:15

Elek Gábor: nagyon jó mentalitással rendelkezik a csapatom +videó

Szinte napra pontosan három hónappal ezelőtt nevezték ki a Ferencváros egykori legendáját az esztergomi női kézilabda-csapat vezetőedzőjévé. Elek Gábor az elmúlt szezonban a csapat szakmai igazgatójaként tevékenykedett. A jelentősen megerősödött MOL Esztergom célja a biztos bennmaradás lesz a szeptemberben induló új klubidényben.

Luter Márk

Elek Gábor egy idény kihagyás után újra NB I-es csapatot irányíthat, miután az előző szezonban még Esztergomi KC néven futó csapat a másodosztályból feljutott az élvonalba.

Elek Gábor és a csapat legfőbb célja a bennmaradás az első osztályban
Elek Gábor és a csapat legfőbb célja a bennmaradás az első osztályban
Forrás: MOL Esztergom/Facebook

Elek Gáborék számára hamarosan kezdődik a bajnokság

A MOL Esztergom pénteken az MTK ellen lép pályára az utolsó edzőmérkőzésen. A csapat számára szeptember 7-én kezdődik a bajnokság, aznap a Kisvárdát fogadja a csapat a kibővült Suzuki Arénában.

– A téthelyzet teljesen más lesz, mint amikor a tesztmérkőzéseken tét nélkül tudunk kézilabdázni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy valójában hol tartunk – nyilatkozta a Kemma.hu-nak a korábban a Ferencvárossal a bajnoki címig, kupagyőzelemig, továbbá Bajnokok Ligája-döntőig jutó vezetőedző, Elek Gábor.

A szakvezető hozzátette, mindenképpen a bennmaradás a csapat elsődleges célja, de nem bánná, ha márciusban már nem ezen kéne izgulnia.

Pár fontos dolgot már leszűrt a nyári felkészülési mérkőzésekből

Alig pár hete tart a közös munka, de már hét felkészülési találkozón irányította a kispadról az együttest.

– Nagyon szeretem a csapatomat, ennek ellenére hangos kritikusa vagyok a zárt öltözőben és az edzéseken. Rendkívül jó mentalitással rendelkezünk, ami számomra a belépő a csapataimba. Látom, hogy van egy-két nagyon tehetséges játékos, aki sokra viheti, de sokat kell dolgoznunk azon, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy megálmodjuk – zárta gondolatait Elek.

Nyolc új játékos érkezett Komárom-Esztergom vármegyébe

A bajnok és kupagyőztes Kisfaludy Anett és Kovács Anett, valamint a Fradival bajnoki címet szerző Kármán Luca és Horváth Fanni is az esztergomiakat erősíti az új idényben. A NEKA-tól jön a gólerős balátlövő Faragó Lea, Debrecenből érkezik a védekező specialista Nick Viktória, valamint a Ballai ikerpár, Anna és Borbála, akik az elmúlt években a stabilan Európa-liga szereplő Vácon játszottak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában