Észak-Komárom

2024.09.01. 09:18

Vasárnap is folytatódik a Borostyán fesztiválja

A nyár végi fesztiválidény része Észak-Komáromban a Borostyán együttes és a Borostyán Polgári Társulás által életre hívott 29. Borostyán Fesztivál.

Kemma.hu

Szombaton három, vasárnap pedig öt formáció, illetve szólista lép(ett) majd fel a hangulatos Európa-udvarban. A támogatóknak, így a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának és Észak-Komárom városnak köszönhetően a koncertek teljesen ingyenesek, ami e nehéz időkben csöppet sem mellékes tényező – írja a dunataj.sk
 

Korpás Réka is fellép vasárnap
Korpás Réka is fellép vasárnap
Fotó: MYNEVERLANDPHOTO / Forrás: Borostyán együttes/Facebook

„Az élő zene varázsa igazi értékeket közvetít a hallgatóknak, színesíti és gazdagítja Komárom kulturális életét. Az idei fesztiválunkra is a sokszínűség jellemző, vagyis a megzenésített versek, a jazz-, pop-, rock-, blues, nép- és világzene képviselői egyaránt helyet kapnak majd az Európa-udvar színpadán” – hangsúlyozta az 1995 óta nyaranta megrendezendő fesztivál ötletgazdája és főszervezője, Nagy László mérnök, aki a zenekar alapító vezetője és a társulás elnöke is. 

A vasárnapi program: 

17 óra: Borbély Karesz (pop-rock-funk dalok), 17.50 óra: Vándor Citera Trió – (népzene), 18.05 óra: Korpás Réka – (népzene), 19 óra: Deja Vu Zenekar – (jazz, világzene, népzene, blues), 20.30 Six Notes – (medly dalok). 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában