Koncert

2024.06.28. 13:23

Dalpremierrel készül Wolf Kati a Víz Zene Virág Fesztiválon

Wolf Kati igazi energiabombával készül a tatai Öreg-tónál. A Víz Zene Virág Fesztiválon láthatják élőben a híres énekesnőt.

Kemma.hu

Nagyon vagány és energikus pop-rock koncertet ígér a tatai közönségnek Wolf Kati, aki az első nap sztárfellépője lesz a Víz Zene Virág Fesztiválon június 28-án. 

Wolf Kati igazi energiabombával készül a tatai Öreg-tónál. A Víz Zene Virág Fesztiválon láthatják élőben a híres énekesnőt.
Wolf Kati a Víz Zene Virág Fesztiválon mutatja meg először dalát a közönségnek 
Fotó: Wolf Kati / Facebook

Az énekesnő elárulta, az elmúlt két évben született új dalok mellett korábbi, újrahangszerelt számokkal is érkezik a Wolf Kati Band a borudvarba. 

Dalpremier a Víz Zene Virág színpadán 

A tatai Öreg-tónál rendezett fesztivál egyúttal dalpremier helyszíne is lesz.

– A helyszín eleve ad egy csodás hangulatot az estének, a mi koncertünk kicsit azért kevésbé visszafogott, vagy borudvaros, kevésbé akusztikus, úgyhogy szeretnénk azért alapvetően egy energiadús, vagány koncerttel beindítani ezt a hétvégét – mesélte a fellépésről Wolf Kati.

– Megannyi fesztiválon jártam már, és a különleges helyszín miatt a Víz Zene Virág Fesztiválra is vágytam már egy ideje. Nyugodtan mondhatom, szívem csücske volt, így rajtunk aztán igazán nem múlhat, hogy beinduljon a zenei buli majd – tette hozzá. Az énekesnő hosszú idő után jelentkezett új albummal, ám mint meséli, annyi minden történt vele az elmúlt években, ami kikívánkozott és zenei feldolgozásért kiáltott, hogy egyértelmű volt számára, hogy egy teljes lemez készüljön, immáron saját, állandó tagokból álló zenekarával.

–Az album soron következő dala, amivel kijövünk, a Nekem ez így jó itt fog elhangozni először élőben. Igazi jó kis koncertdal, bízom benne, hogy a közönség is úgy fogja szeretni, mint mi – árulta el az énekesnő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában