Fejlemény

2024.06.29. 15:13

Ezért érkezett mentőhelikopter a Tata és Környe között történt balesethez

Mentőhelikopter is landolt a Tata és Környe között történt baleset helyszínén június 29-én, szombaton kora délután. Utánajártunk, mi történt a balesetnél.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról beszámoltunk korábban, árokba hajtott és fáknak ütközött egy gépkocsi a Tata és Környe közötti út 54-es kilométerszelvényénél szombat kora délután. A járműben ketten utaztak, akik ki tudtak szállni. A tatabányai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az egyik kidöntött fát. A balesethez a mentők gépkocsija mellett egy mentőhelikopter is érkezett. Most újabb fejlemények derültek ki az esetről.

Megkérdeztük az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs és PR Osztályát, miért volt szükség a sürgős, légi úton érkező segítségre. Mint azt Udvardi-Lakos Luca kommunikációs munkatárstól megtudtuk, mindez csak elővigyázatosság volt, a helyszínről ugyanis földi úton szállítottak kórházba egy 20 év körüli férfit és egy 20 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában