Halálos baleset

2024.06.28. 12:34

Kiderült, ki hunyt el a Tata és Környe közötti kamionbalesetben

A sofőr eddig ismereten okok miatt átért a szembe sávba, ahol frontálisan ütközött a kamionnal. A Tata és Környe közötti balesetben a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Kemma.hu

Egy 83 éves oroszlányi férfi halt meg abban a brutális balesetben, ami Környe és Tata között történt szerda délután. Az idős férfi - eddig ismeretlen okból - menet közben áttért a szembe sávba, ekkor ütközött frontálisan a kamionnal. Esélye sem volt az autó sofőrjének, hogy túlélje a karambolt - számolt be róla a tények.hu.

A Tata és Környe közötti balesetben egy 83 éves idős férfi vesztette életét
A Tata és Környe közötti balesetben egy 83 éves idős férfi vesztette életét
Forrás: tenyek.hu

Egy ép elem sem maradt azon a zöld autón, amelyet az idős férfi vezetett. Az ajtaját a tűzoltók vágták le, a teteje felgyűrődött, a szélvédője pedig kiszakadt, miután a kamionnal frontálisan ütközött. Mint arról mi is beszámoltunk, a baleset szerda délután történt Tata és Környe között. Az autóban csak a sofőr utazott - ő a roncsba szorult. 

A tatabányai mentésirányítás több mentőegységet, köztük egy mentőhelikoptert is riasztott a helyszínre, azonban az idős sofőr életét már nem lehetett megmenteni. A tények.hu beszámolója szerint az oroszlányi férfi mindössze 12 kilométerre volt otthonától, amikor a tragédia történt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában