Celebmustra

2024.06.30. 19:50

Teljesült Pápai Joci álma, Ákos a szívébe zárta Tatát

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Irány a kutyasuli!

Cuki videót posztolt Esztergályos Patrik. Rendetlenkedő kutyája a főhőse, aki még egy alsónadrágba is belebújik. Patrik komoly lépésre szánja el magát miatta.

Szőrnövesztés

Az esztergomi várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya nem köntörfalaz. Horányi Juli legújabb Insta-posztjában elárulja, miért jár hosszúnadrágban a hőségben.

Elszánt bombázó

Vadiúj Instagram-poszttal jelentkezett az oroszlányi fitnesz-modell, Kocsis Alexandra. Ebben nem csak egy gyönyörű képet osztott meg most követőivel, hanem egy életbölcsességet is.

Teljesült az álom

Már a pénztárnyitáskor hosszú sorok álltak, hogy jegyet vegyenek a tataiak kedvencének koncertjére. Pápai Joci hosszú évek után tért vissza a Víz, Zene, Virág Fesztiválra.

Könyvvel jelentkezett

Az egykori Viszkisből lett keramikus múltját senkinek nem kell bemutatni. Ambrus Attila a börtönévek alatt nem csak szakmát tanult, de jó útra is tért. Nemrég pedig új könyvvel jelentkezett.

Robbant a szeretetbomba

Ákos fergeteges bulit csapott a Víz Zene Virág Fesztivál második napján. Az énekest elvarázsolta a hangulat és a tatai közönség.

Harmonikával nagy buli

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában