Tököljünk együtt!

9 órája

Tökfaragás, forralt bor és meleg tea: közösségépítésből ismét jelesre vizsgázott Mocsa

Ha a Halloween teljes szokásrendszerét nem is vesszük át, tököt attól még faraghatunk! Így gondolkodtak Mocsa lakói is és hétvégén együtt tököltek a község központjában.

Kemma.hu

Mocsán, az óvoda előtti téren várták az érdeklődőket október 27-én, a késő délutáni órákban, hogy a falubéli lakók bemutathassák az idei évben kifaragott tököket. A tökölésre az otthon előre kifaragott alkotásokat várták, amelyeket végül a rózsapark falára állítottak ki, ahol a halloween-i időszak végéig bárki megtekinthető őket. A rendezvényre talán még a vártnál is többen érkeztek. 

A kiállítás után közös forralt borozással és meleg teával gyűltek össze a lakók

A kifaragott alkotások kiállítása, valamint a gyertyák elhelyezése után a lakókat forralt borral és meleg teával várták. Az esemény végül kellemes beszélgetésbe, rég nem látott utcabéliekkel való csevegésbe torkollott. A lakók sós és édes süteményekkel is készültek, míg az aprótalpúak a kész alkotásaikat mutogatták egymásnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában