Halászlé mellé szólt a nóta

6 órája

Videón az idei lehalászás záróakkordja: Herczog Ricsi most sem okozott csalódást rajongóinak

Hatalmas bulit csapott Herczog Ricsi, Komárom-Esztergom harmonikása a tatai lehalászás utolsó napján. Hallhattunk tőle Dáridó egyveleget, ismert cigánymuzsikát, de Korda György és Balázs Klári nagy klasszikusát, a Reptér című nótát is eljátszotta.

Kemma.hu

Apropó klasszikus! A dunaszentmiklósi zenész, Herczog Ricsi egy régi olasz dalt is feldolgozott nemrégiben. Igaz, most duettpartnere, Nagy Alexa nélkül énekelte és játszotta el a „Te amo”-t, de közönsége ismét meggyőződhetett arról, micsoda jó érzés alakul ki a zenész minden egyes fellépésén. Most is, a tatai Öreg-tó melletti nagysátor színpada körül.

Herczog Ricsi a világsláger feldolgozását is előadta, ezúttal azonban duettpartnere, Nagy Alexa nélkül
Herczog Ricsi a világsláger feldolgozását is előadta, ezúttal azonban duettpartnere, Nagy Alexa nélkül
Forrás: Herczog Ricsi/Youtube

Herczog Ricsi koncertjén szárnyaltak a dallamok

Visszatérve a koncertre: a dallamok szárnyán vele tartott törzsközönségéből Rontó Szilvia, Semsey Gyöngyi és Sárik Marcell is, akik ha tehetik, az összes tatai fellépésre elkísérik kedvencüket. Az igazi rajongóknak, mint amilyenek ők is, már nyakbavalójuk és a harmonikás aláírásával fémjelzett bögréjük is van. Talán nem is kérdés, nekik Herczog Ricsi jobb volt mint a halászlé.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában