Esemény

2 órája

Kinyitnak az üzemek: idén is jön a Modern Gyárak Éjszakája

November 8-án immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) megbízásából az MGFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. a Modern Gyárak Éjszakája országos eseményt, melynek keretében vármegyénkben is lesznek felkereshető üzemek, bejárható helyszínek.

Kemma.hu

Vármegyénkben ismét megnyílnak a gyárak

Forrás: beküldött

Az MTI szerint a korábbiakhoz hasonlóan a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség programsorozata lehetőséget nyújt arra, hogy személyes tapasztalatokat szerezzünk a meglátogatott gyárak tevékenysége kapcsán, emellett akár online bemutatókon is részt vehetünk.

A közlemény szerint a Modern Gyárak Éjszakájának kiemelt célja, hogy az érdeklődők egyrészt lássák a modern technológia termelésre gyakorolt hatását, valamint hogy a látogatók közelebb kerüljenek a digitalizáció és az automatizáció által meghatározott ipari folyamatokhoz. A vállalatok ráadásul bemutathatják innovatív, egyedi megoldásaikat, melyek a siker zálogát jelentik számukra.

Az MTI részletezi, hogy az ország legkülönfélébb pontjain a vállalatok a legújabb technológiákat is bemutathatják a résztvevőknek, akik megbizonyosodhatnak róla, hogy a korszerű termelőegységek hogyan járulnak hozzá a magyar gazdaság versenyképességéhez.

A moderngyarakejszakaja.hu oldalon az október elsején megnyílt regisztráció módjáról és a pontos helyszínekről és részletesebb információk érhetők el. Az oldalon lévő térképről könnyen kiválaszthatjuk a programhoz csatlakozott vármegyei cégeket is. A csomagolástechnikában élen járó dorogi UgrinPack-Erdősi Kft. a leányvári Vaskapu-pusztán lévő telephelyén várja az érdeklődőket, míg a fő tevékenységként ipari szellőzőgépek gyártásával foglalkozó tokodaltárói Rosenberg Hungária Kft. virtuális gyárlátogatással készül az eseményre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában