Kiállítás

2 órája

Az elveszett Éden keresése

Nedves Péter Barnabás kiállítása nyílt meg a tatabányai József Attila Könyvtár galériájában, a Krajcsirovits-ösztöndíjas alkotó régi és új munkái is helyet kaptak a falakon – adta hírül a bah39.hu.

Kemma.hu

A fiatal művész az újonnan megszülető művekkel tovább bővítette sajátos és gazdag képi világát, amelyekkel megteremtette saját művészi univerzumát. 
A weboldalon olvasható az is, hogy Nedves Péter Barnabás a grafikától, metszetektől és nyomatoktól jutott el az olajfestés technikájáig, melyben a színekkel, a gyors ecsetvonásokkal megtalálta a számára egyelőre megfelelő kifejezési formát. 

Kakuk Tamás (balra) nyitotta meg Nedves Péter Barnabás kiállítását. A képek megtekintése előtt beszélgetett a művésszel
Fotó: Raáb Zoltán / Forrás: Beküldött

„Beszélőek” a kiállított munkák címei, amelyek nem fedik le a képek üzenetet, azt magunknak kell megtalálni: Életünk meséje, Zátony, Hajótörött, Hamis próféta, Megtisztulás, Fohász a világ peremén. Többek között ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe a tárlatot Kakuk Tamás, a Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában