Elismerések

2 órája

Átadták az Év Háza díjakat

A hagyományok szerint idén is átadták a legjobb házaknak járó díjakat Komárom-Esztergomban. Az Év Háza kitüntetett címet idén négy épület kapta meg.

Kemma.hu

Egy tatai társasház, egy tokodi bölcsőde, egy pilisi kis faház, egy esztergomi kápolna, illetve egy esztergomi óvoda vehette át a szakmai zsűri által megítélt Az Év Háza Komárom-Esztergom Vármegyében kitüntetést Tatán a Piarista Rendházban. 

A hagyományok szerint idén is átadták a legjobb házaknak járó díjakat Komárom-Esztergomban. Az Év Háza kitüntetett címet idén négy épület kapta meg.
Idén az Év Háza Komárom-Esztergom Vármegyében díjat négy épületnek ítélte a szakmai zsűri 
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Markos Anikó, a Komárom-Esztergom Vármegyei Építész Kamara elnöke a Kemma.hu kérdésére elmondta, hogy idén összesen 15 pályamű érkezett be a kamarához és végül három kategóriában díjazták azokat: családi ház, középület és egyéb. Az építész elmondta, hogy idén ipari épület nem kapott elismerést.

Az Év Háza idei nyertesei

A nyertesek: Tata, Hősök tere társasház, pizzéria, Tokod 2 csoportos bölcsőde, Esztergom, Szent Sír Kálvária Kápolna, az esztergomi Mandulavirág óvoda, illetve egyedi kategóriában egy japán stílusban épült kis faház a pillisben. De a pályázatok között szerepelt a tatabányai Felsőgallai Szolgáltatóház, illetve a megújult Tatai Csillagda is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában