Kikapcsolódás

2 órája

Tartalmas programok tarkították az Agostyáni Arborétumban családi napját +fotók

Egész napos családi programot szervezett a Vérteserdő Zrt. Az Agostyáni Arborétumban Természet Kincsei Kézműves vásárt és családi napot szerveztek.

Goletz-DeáK Viktória

Kézműves vásár és családi nap keretében remek programot kínált szombatra a Vérteserdő Zrt. az Agostyáni Arborétumban. A tartalmas programra vágyó látogatókat a Vajda János Erdészeti Erdei Iskola foglalkoztatója, népi mesterségek bemutatója, őszi ízek kavalkádja és gasztronómiai kuriózumok sokasága várta.

Családi nap az Agostyáni arborétumban
 Az Agostyáni Arborétumban Természet Kincsei Kézműves vásárt és családi napot szerveztek. A gyerekeket kézműves foglalkozásokkal és ügyességi játékokkal várták 
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A családi napon minden korosztály megtalálhatta számára a kikapcsolódást. A természetkedvelőknek két vezetett sétát tartottak az arborétum területén. A gyerekeket különböző kézműves és ügyességi foglalkozások várták. 

Ízkavalkád az arborétumban 

Akik megéheztek házi ínyencségekből lakmározhattak, a kézműves kirakodó vásáron pedig méztől kezdve a vadhúskészítményeken keresztül a házi sajtok és a míves cserépedények között is válogathattak. Sok család pikniktakaróval érkezett, hogy kihasználva a kellemes, meleg őszi napot töltsenek az Agostyáni Arborétum őszbe boruló fái között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában